simple site creator

SONOTERÁPIA

Pulzáló alacsony frekvenciájú és kis energiájú hanghullámokat fájdalommentesen alkalmazó eljárás. Számítógép vezérléssel egyénre szabottan optimalizálja a hanghullámok formáját, frekvenciáját és intenzitását. Ez azt jelenti, hogy a Sonoterápiánál minden felhasználó az aktuális napi keringési állapotának megfelelő kezelésben részesül. A feltaláló szerint ezzel az egyénre szabhatósággal magyarázható a Sonoterápia eredményessége. 

BEMER 3000 mágneságy

Mire használható a BEMER 3000 terápia?

A sejtek energiatermelő és kommunikációs képességének helyreállításával a legtöbb krónikus és degeneratív betegség megszüntethető, illetve megelőzhető. Helyreáll a teljesítőképesség és ellenálló képesség, a vitalitás, és egy teljesen más, korábban nem tapasztalt energetikai szint érhető el.

Ajánlott: Degeneratív panaszok , csontváz elváltozások, csontritkulás, porckorongsérv, sportsérülések és izom húzódások , csont- és sebgyógyítás , égési sebek, általános regeneráció , vérellátási zavarok, szív- és érrendszeri betegségek, trombózis megelőzés, infarktus és agyvérzés megelőzés és esemény utáni kezelés, alvási zavarok, stressz, depresszió , asztma , migrén , potencia zavarok , fájdalom kezelés , reuma, arthrosis és arthritis , keringési és anyagcsere zavarok , vérnyomás problémák , diabétesz, zsíranyagcsere szabályozás, immunrendszer erősítés, allergiás megbetegedések, gyulladások, zsíranyagcsere szabályozás, szerv és mirigy stimuláció, ciszták, pszichoszomatikus betegségek, gyógyszerszedés csökkentése, stb.

Az Európai Unióban végzett orvosi tanulmány szerint a 20 leggyakoribb kórkép 6 hetes BEMER kezelés sorozat után átlagosan a betegek 69%-a lett panaszmentes, 21%-ának az állapota javult, és mindössze 10% állapota maradt változatlan!

HULLÁMMASSZÁZS

A gépi hullámmasszázs technika célja a nyirok áramlás elősegítése, ezáltal az immunrendszer működésének serkentése, a csomópontok semlegesítése és a káros anyagok eltávolítása a szövetekből. Illetve kimutatták, hogy a limfociták fokozódó termelése tovább serkenti védekező rendszerünk ellenálló képességét.  

BIOPTRON LÁMPA

Ma már ismert tény, hogy az emberi szervezet a fényt elektrokémiai energiává alakítja át, ami biokémiai reakciók láncolatát indítja el a sejteken belül.

A BIOPTRON Fényterápiás Rendszer hatékony fényterápiás technológián alapul, amely önmagában is figyelemre méltó innovatív értéket képvisel. Az 1980-as évek elején tudósok egy csoportja bebizonyította, hogy a olarizált, polikromatikus fény komoly gyógyászati jelentőséggel bír.                                        A BIOPTRON Fényterápia kiegészítő kezelési eszköz, amely klinikai és otthoni körülmények között egyaránt alkalmazható.

© Copyright 2005 MedSono Terápia és Szolgáltató Kft. - Minden jog fenntartva